14K gouden hanger met vingerafdruk rond 20 mm 14K Gouden hanger met vingerafdruk rond 20 mm
14K gouden hanger met vingerafdruk rond 20 mm 14K Gouden hanger met vingerafdruk rond 20 mm
14K Gouden hanger met vingerafdruk rond 20 mm
0 Reviews | Review toevoegen
Deze 14K gouden hanger met vingerafdruk rond van 20 mm is bijzonder in zijn eenvoud.

Artikelnummer

GLD-RND-20

€ 449,00 *
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

upload vingerafdruk *

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze 14K gouden hanger met vingerafdruk rond zorgt ervoor dat je jouw dierbare dagelijks bij je kunt dragen in een mooi en tastbaar sieraad. De hanger wordt door ons met de hand vervaardigd, wat ook inhoudt dat de vingerafdruk helemaal met de hand wordt bewerkt voor het allermooiste resultaat. Met deze hanger heb je altijd jouw dierbare dichtbij je.

Een gouden hanger met vingerafdruk van Damarris

Uit eigen ervaring hebben we ervaren hoe belangrijk het is om iets van je geliefde bij je te dragen als deze is overleden. Vaak ontstaat er na verloop van tijd een steeds groter gemis en het gevoel dat je alleen bent. Zelfs al heb je mensen om je heen... Herken jij dit gevoel ook? Mensen die iemand zijn kwijtgeraakt kennen dit gevoel allemaal maar al te goed. Daarom maak ik sinds het overlijden van mijn vrouw Melissa, mooie en vooral betaalbare gedenksieraden. Betaalbaar in vergelijking met de meeste uitvaartondernemingen en juweliers. Ik vind het namelijk fijn om mensen verder te helpen in het proces van hun rouwverwerking. We maken tenslotte allemaal hetzelfde door.

Vingerafdruk in gouden hanger

Een vingerafdruk sieraad is altijd bijzonder en een hanger van Damarris zeker, want onze hangers zijn altijd 0,8 mm dik. Het gaat namelijk om de vingerafdruk van de hand die je heeft gestreeld, getroost en gevoed. Hoe fijn is het dan, dat je op de momenten die jou uitkomen, deze hanger kunt vastpakken en de vingerafdruk kunt voelen? Als wij een vingerafdruk met onze laser in goud graveren zal deze altijd verdiept worden gegraveerd. Dit doen we om meerdere redenen. Ten eerste zal de vingerafdruk goed voelbaar zijn en blijven. De vingerafdruk zal nooit uit het sieraad slijten of vervagen, omdat deze er diep in zit. Bovendien geeft zo'n diep gegraveerde vingerafdruk een heel mooi resultaat. We horen te vaak dat men eerder een dergelijke hanger ergens anders heeft gekocht en dat na enkele jaren de vingerafdruk bijna niet meer zichtbaar is. Dit zal bij onze gouden hanger met vingerafdruk nooit gebeuren!

Specificaties gouden hanger met vingerafdruk rond
Materiaal: 14k geelgoud
Formaat: 20 mm doorsnede
Dikte hanger: 0,8 mm
Gewicht: 3,70 gram

Bestel vandaag nog deze 14k gouden hanger met vingerafdruk rond

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.