Gouden traan hanger met vingerafdruk in disc lettertype
Gouden traan hanger met vingerafdruk in disc lettertype
14K gouden traan hanger met vingerafdruk in disc
0 Review | Review toevoegen
Gouden traan hanger met vingerafdruk in disc 25 mm

Artikelnummer

D-GLD-TRDSC25

3-5 werkdagen

3-5 werkdagen

€ 506,00 *
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

upload vingerafdruk *

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze Gouden traan hanger met vingerafdruk draagt een diepe emotionele betekenis in zich, waardoor het een waardevol gedenksieraad is om jouw geliefde of dierbare altijd dicht bij je te houden. In dit prachtige ontwerp komt het verdriet in de vorm van een traan samen met de unieke vingerafdruk van jouw dierbare. Met zorg en toewijding hebben we deze hanger gecreëerd, waarbij de vingerafdruk met precisie in het goud is gelaserd. De traan, die opengewerkt is, houdt de vingerafdruk liefdevol vast. Dit ontwerp straalt een moderne elegantie uit, een hedendaags symbool van de band die je blijft delen.

Deze traan hanger draagt niet alleen een symbolische waarde, maar ook een fysieke nabijheid. De vingerafdruk diep verankerd in het goud zal nooit vervagen, waardoor dit sieraad een metgezel voor het leven wordt. De gouden traan hanger kan als complete set worden besteld, inclusief een zilveren collier, wat het een tastbare en liefdevolle herinnering maakt.

De Betekenis van de Gouden Traan Hanger als Gedenksieraad

Deze hanger heeft in deze tijd een speciale betekenis als gedenksieraad. Het is een subtiel sieraad dat met trots en liefde kan worden gedragen, geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Niet alleen is dit sieraad esthetisch mooi, maar het wordt ook met zorg door onszelf gemaakt. De traan wordt nauwkeurig uitgesneden uit een gouden plaat van 0,80 mm dik, terwijl tegelijkertijd de vingerafdruk erin wordt geplaatst. We vervolmaken de hanger met handmatig schuren en polijsten, waardoor het eindresultaat schittert in hoogglans goud. Dit is een authentiek Nederlands product van de hoogste kwaliteit.

Hoe maak je zelf een mooie vingerafdruk? Klik hier

Specificaties van de Gouden Traan Hanger met Vingerafdruk

  • Materiaal: 14K goud
  • Afmetingen: 25 x 16 mm
  • Diameter cirkel in de traan: 10 mm
  • Dikte hanger: 0,8 mm

Laat dit bijzondere gedenksieraad vandaag nog een bron van troost en verbinding zijn door jouw eigen Gouden traan hanger met vingerafdruk te bestellen. Een tastbaar eerbetoon aan de band die voor altijd voortleeft.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.