Armband bedels, maar dan bijzonder, dat is wat je bij ons vindt. Onze bedels zijn alles behalve standaard. We maken armband bedels met vingerafdruk of zelf met je favoriete foto als fotobedel. Waar je bij de juwelier slechts keuze hebt uit standaard bedels, gaan wij een stapje verder. Onze bedels maken we zelf van 925 zilver of 14K goud. Mocht je een bedel willen in rosegoud of witgoud, neem dan even coontact met ons op en dan maken we deze graag voor je.

Bedel met vingerafdruk zilver of goud

De vingerafdruk van je dierbare of van je kind(eren) wordt door ons met de hand bewerkt voor een mooi en duidelijk resultaat en daarna wordt deze gegraveerd met onze laser, zodat je de vingerafdruk altijd zult herkennen. Eeen mooi en dierbaar sieraad dus.

Fotobedels- unieke kunstwerkjes

Onze fotobedels zijn unieke kunstwerkjes. Anders dan de standaard kinderkopjes die je overal kunt kopen, maken wij van de foto van je kind, hond of paard een unieke fotobedel. De foto wordt er mooi en verdiept in gegraveerd en snijden we het uit in de contouren. Levensecht dus!


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Zilveren fotobedel voor je eigen zilveren armband

Deze zilveren fotobedel is los te bestellen zodat je deze later een onze jasseron armband kunt doen of aan je eigen bedelarmband natuurlijk.

53,00*