Een armband met vingerafdruk

Een armband met een vingerafdruk is niet zomaar een sieraad; het is een prachtig en uniek meesterwerk dat een diepgaande betekenis met zich meedraagt. Het vertegenwoordigt de tastbare herinnering aan iemand die je koestert, iemand met wie je een onvergetelijke band hebt gedeeld, of nog steeds deelt, natuurlijk. Bij onze collectie vind je zowel zilveren als lederen armbanden met vingerafdrukken, elk met een eigen verhaal om te vertellen. Wij hechten waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, zodat onze armbanden niet alleen prachtig zijn, maar ook een leven lang meegaan.

Materialen voor onze armbanden met vingerafdrukken

Onze lederen armbanden worden vervaardigd van het fijnste rundleer, wat zorgt voor ultiem comfort en duurzaamheid. Afhankelijk van het model wordt de sluiting vervaardigd van nikkelvrij roestvrij staal of 925 sterling zilver. Al onze zilveren armbanden zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver, waarbij de zilveren bedels met de hand worden gemaakt. Bovendien zijn onze prachtige zilveren plaatarmbanden en slavenarmbanden massief en bestaan ze eveneens uit 925 sterling zilver. Dit stelt ons in staat om sieraden van topkwaliteit snel en betaalbaar aan te bieden.

Lederen armbanden met foto of vingerafdruk

Onze armbanden met foto worden met zorg gemaakt van hoogwaardig rundleer en worden op maat vervaardigd voor een perfecte pasvorm, ongeacht de grootte van je pols. Meet nauwkeurig de omtrek van je pols op, en wij zorgen ervoor dat de armband precies goed zit. De foto en eventuele tekst worden met precisie gelaserd in de sluiting van geborsteld roestvrij staal, dat uiteraard nikkelvrij is. Een armband met een persoonlijke foto is een uniek en emotioneel sieraad dat dierbare herinneringen levend houdt. Of het nu gaat om een foto van je kinderen, je geliefde huisdier of een andere dierbare herinnering, je kunt erop vertrouwen dat het laseren van de foto met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Kwaliteit en maatwerk

Bij ons staat kwaliteit en maatwerk voorop, en daarom worden al onze armbanden met de hand vervaardigd. Hierdoor kunnen we elke armband aanpassen aan de pols van de drager voor een perfecte pasvorm. We gebruiken alleen het allerbeste leer en de hoogste kwaliteit zilver om ervoor te zorgen dat onze armbanden niet alleen prachtig zijn, maar ook een leven lang meegaan. Bij het bestellen van een armband is het van essentieel belang om de exacte omtrek van je pols op te meten, omdat we de armband dan precies op maat kunnen maken voor jouw pols.

Bestel vandaag nog jouw unieke armband met vingerafdruk of foto

Een armband met een vingerafdruk of foto is een uniek en persoonlijk sieraad met een diepgaande betekenis. Bij ons vind je hoogwaardige zilveren en lederen armbanden, die stuk voor stuk met liefde met de hand worden gemaakt en op maat worden vervaardigd voor een perfecte pasvorm. Aarzel niet langer en plaats vandaag nog jouw bestelling. Het is de perfecte manier om een dierbare herinnering altijd dicht bij je te dragen.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gevlochten lederen armband met foto in rvs sluiting

Jouw foto in een prachtige gevlochten lederen armband met foto in rvs sluiting

69,00*

visibility

Lederen armband met Foto of vingerafdruk gegraveerd

Mooie lederen armband met foto of vingerafdruk gegraveerd in een sluiting van RVS

69,00*

visibility

Zilveren armband oxi koningsschakel 6 mm

Prachtige Zilveren armband oxi koningsschakel 6 mm, die je ook kunt voorzien van een vingerafdruk

179,00*

visibility

Zilveren armband oxi vossestaart 8 mm

Prachtige Zilveren armband oxi vossestaart 8 mm, die je ook kunt voorzien van een vingerafdruk

229,00*

visibility

Zilveren Jasseron armband met vingerafdruk in een veer

Een prachtige en zeer unieke zilveren damesarmband met vingerafdruk in veer, handgemaakt.

139,00*