Bijzondere Ashangers van Zilver en 14k Goud - Jouw Dichtbij je dragen

Het verlies van een dierbare is een van de meest uitdagende momenten in het leven. Voor nabestaanden is het koesteren van herinneringen aan hun geliefden van onschatbare waarde. Bij Damaris.nl begrijpen we de diepte van deze emoties en bieden we een prachtige collectie ashangers van zilver en 14k goud aan. Onze ashangers stellen nabestaanden in staat om een symbolisch deel van hun dierbare altijd dichtbij te dragen, wat troost en verbondenheid biedt in tijden van rouw. Hier lees je meer over onze bijzondere ashangers en waarom we de perfecte keuze zijn voor hen die op zoek zijn naar een tastbare herinnering.

Waarom Kiezen voor de betaalbare Ashangers van Damaris.nl?

 1. Uniek Ontwerp: Onze ashangers zijn met zorg ontworpen om de persoonlijkheid en herinneringen van je dierbare te weerspiegelen. Elk stuk is uniek en met aandacht vervaardigd.

 2. Hoogwaardige Materialen: We begrijpen het belang van duurzaamheid en kwaliteit als het gaat om ashangers. Daarom bieden we zowel zilveren als 14k gouden opties aan, zodat je de keuze hebt voor het materiaal dat het beste bij je past.

 3. Personalisatie: Elk mens is uniek, en onze ashangers kunnen worden gepersonaliseerd met gravures, edelstenen of symbolen om de herinnering aan je dierbare nog specialer te maken.

 4. Eenvoudig Bestelproces: Bij Damaris.nl hebben we ons bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kunt met gemak het gewenste sieraad kiezen, personaliseren en bestellen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

 5. Discretie en Respect: We begrijpen de gevoeligheid rondom het dragen van as, daarom behandelen we elk verzoek met de grootste discretie en respect. Je kunt erop vertrouwen dat je persoonlijke informatie veilig is bij ons.

Onze Collectie Ashangers

Onze collectie ashangers omvat een scala aan prachtige ontwerpen, van klassiek tot eigentijds. Hier zijn enkele van onze populaire opties:

 1. Zilveren Ashangers: Onze zilveren ashangers zijn vervaardigd van hoogwaardig sterling zilver, wat duurzaamheid en elegantie combineert. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor je herinneringen.

 2. Gouden Ashangers: Voor wie op zoek is naar tijdloze schoonheid en luxe, bieden we ashangers van 14k goud aan. Deze prachtige sieraden zijn verkrijgbaar in diverse gouden tinten en designs, waardoor je de ultieme herinnering kunt creëren.

 3. Personalisatie-opties: Ongeacht of je kiest voor zilver of goud, je kunt je ashanger verder aanpassen met gravures van namen, data of speciale boodschappen. Hiermee creëer je een uniek sieraad dat de essentie van je dierbare vastlegt.

Hoe Bestel Je Jouw Ashanger?

Het bestellen van je persoonlijke ashanger bij Damaris.nl is eenvoudig:

 1. Kies je Favoriete Ontwerp: Blader door onze collectie en selecteer het ontwerp dat het beste past bij de herinneringen aan je dierbare.

 2. Personaliseer je Ashanger: Voeg eventuele gravures of andere personalisatie-opties toe om je sieraad nog unieker te maken.

 3. Plaats je Bestelling: Voeg je ashanger toe aan je winkelwagen en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te voltooien.

 4. Levering met Zorg: We zullen je ashanger met de grootst mogelijke zorg vervaardigen en bezorgen, zodat deze snel en veilig bij je aankomt.

Een Tastbare Herinnering om Te Koesteren

Bij Damaris.nl begrijpen we dat ashangers meer zijn dan sieraden; ze zijn een tastbare herinnering aan de mensen die we hebben liefgehad en verloren. We zijn vereerd om deel uit te maken van het proces waarin nabestaanden troost en verbondenheid vinden in deze moeilijke tijden. Als je vragen hebt over onze ashangers, personalisatie-opties, of als je advies nodig hebt, staan onze vriendelijke experts klaar om je te helpen. We streven ernaar om je te ondersteunen in het creëren van een sieraad dat voor altijd een dierbare herinnering zal zijn. Dank je wel voor het vertrouwen dat je in ons stelt.

Je dierbare herinneren met stijl en betekenis - Damaris.nl.Weergave:


Bezig met laden...
20%
visibility

14k gouden ashanger Hart 17x 17 mm

Een mooie en subtiele ashanger Hart, waarin je een beetje as bij je kunt dragen van jouw dierbare

629,00

503,00*

20%
visibility

14k gouden ashanger ronde koker 26x 7 mm

Een mooie en klassieke 14k gouden ashanger Koker om een beetje as van je dierbare bij je te dragen.

649,00

519,00*

visibility

14K Gouden Ovalen Ashanger 25x13,5 mm

Deze Klassieke gouden Ovalen ashanger is bijzonder mooi en stijlvol.

609,00*

visibility

925 Zilveren ashanger Hart 17x 22 mm

Een mooie en subtiele Zilveren ashanger Hart, waarin je een beetje as bij je kunt dragen van jouw dierbare

127,00*

visibility

925 zilveren ashanger ronde koker 26x 7 mm

Een mooie en klassieke Zilveren ashanger Koker om een beetje as van je dierbare bij je te dragen.

109,00*

visibility

Zilveren ashanger Rond Poli Mat uitgevoerd

Een moderne zilveren ashanger Rond in Poli Mat uitgevoerd

109,00*