Besparen op een gedenksieraad

Besparen op een gedenksieraad, hoe doe je dat?

Als een dierbare overlijdt, dan wil je heel graag iets persoonlijks van hem of haar. En vaak is de eerste reactie: het maakt me niet uit wat het kost! Omdat de pijn het overwint van de financiele kant. Een andere reactie is vaak ook, dat je iets moois wilt van edelmetaal, dus zilver of goud, want dat verdient hij of zij gewoon...

Een goedkoop gedenksieraad kopen

Je wilt iets bijzonders, maar tegelijkertijd wil je niet iets van plastic of ijzer hebben en dan moet je dus gaan zoeken naar iets moois, dat ook nog eens betaalbaar is. Bezuinigen op een gedenksieraad voelt toch een beetje raar...

Een sieraad voor een eerlijke prijs vinden

Het is niet gemakkelijk om een gedenksieraad te vinden voor een eerlijke prijs. Dit komt omdat iedereen een stukje van de taart wil. Je hebt de maker van het sieraad, die moet het materiaal inkopen en zijn tijd erin steken om het sieraad te maken. Vaak kopen allerlei groothandels deze op of laten het in opdracht maken en ook deze moeten iets verdienen. Vervolgens kom je op een website of in een winkel, waar deze sieraden te koop worden aangeboden en ook deze moet weer iets verdienen.

Rechtstreeks kopen bij de maker is het voordeligst

Bij Damarris hebben we alles in eigen hand. Dit betekent dus dat we alles zelf doen. Vanaf het eigen ontwerp, tot het bewerken van foto of vingerafdrukken die we vervolgens ook zelf graveren in het sieraad. De verkoop doen we ook zelf, dus dan krijg je automatisch de best mogelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij tellen het materiaal en onze werkuren en meer niet. Kijk voor de grap eens via google, wat een ronde gouden graveerhanger kost van 18 mm en 0,5 of 0,6 mm dik. Dan zie je dat de prijs nagenoeg hetzelfde is als een volledig gegraveerde hanger van ons. Laat je de kale hanger ergen graveren, dan komt daar nog eens zo'n 75,00 tot 120,00 bovenop.

Let op de kwaliteit!

Onze zelfgemaakte hangers zijn altijd gemaakt van 925 zilver of 14k goud. Onze gravures zijn door onze ervaring en onze technieken 9/10 beter dan bij de andere aanbieders. Onze gravures worden dieper gegraveerd en zullen daarom nooit vervagen of zelfs uit het sieraad slijten. Dit komt omdat de dikte van onze zilveren en gouden hangers, meestal dikker is dan een vergelijkbaar sieraad.

Hopelijk hebben we je wat meer inzicht kunnen geven, hoe je kunt beparen op een mooi gedenksieraad, zonder er een vervelend gevoel aan over te houden. Dat is het laatste wat je wilt natuurlijk.

 

  Darek Ostrowski     08-11-2022 14:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.