Een ketting met foto hanger graveren is niet gemakkelijk als je dit goed wilt doen. Als een van de weinige echte specialisten kunnen we je vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een ketting met foto hanger. Wij maken dit soort persoonlijke foto sieraden met ons hart, het is onze passie.

Foto ketting graveren met een lasermachine

Waar men vroeger een foto in een hanger graveerde met een soort matrix printer, gebeurt dit tegenwoordig met een lasermachine. Maar dit wil niet zeggen, dat als iemand een lasermachine heeft, ook een mooie foto kan graveren. Zie het als een mixpakje voor een taart uit de supermarkt en een ambachtelijke bakker. Het zijn allebei taartjes, maar die van de bakker zal zeker mooier en lekkerder zijn...

Foto bewerken voor de foto hangers

Veel bedrijven kiezen ervoor om de foto via standaard settings te graveren in een fotosieraad. Dit gaat snel en het resultaat is oke, maar hier gaan wij al een stap verder. Elke foto wordt door ons geoptimaliseerd en helemaal bewerkt met de hand, zodat ook de slechtere foto's toch mooi en duidelijk in het sieraad worden gegraveerd. Het kost dan ook meer tijd, maar het eindresultaat mag er dan ook zijn. Als je een ketting hanger met foto bestelt bij damarris, dan weet je in elk geval zeker dat de foto en de gravure, maximale aandacht hebben gekregen van ons. Het maakt onze foto hangers dan ook uniek.

Veel van hetzelfde online

Als je gaat zoeken op zilveren ketting met foto of gouden ketting met foto, dan zie je bij de afbeeldingen eigenlijk overal hangers met een foto die op dezelfde manier worden gemaakt. De easy way dus. Hoe zie je dit als consument? Als je naar de foto kijkt, dan zie je namelijk een foto die is opgemaakt uit duidelijke puntjes die in grijstinten in het sieraad staan. Oftewel een eenvoudig bmp bestand dat wordt gegraveerd in het zilver of goud. De foto komt er als het ware zwart in te staan... Aangezien dit metalen zijn die door de zachtheid wat zullen slijten, heb je meestal na een jaar al bijna geen foto meer over en dat is jammer van je geld, maar ook jammer, omdat het een sieraad is dat je graag bij je draagt. Zeker met een foto van je dierbare of kinderen. Als basis materiaal gebruiken we alleen 925 zilver of 14k goud. De gouden hangers kunnen we overigens ook maken in wit oud of rose. Soms wil men een andere kleur goud, dus dat kan gewoon.

Foto graveren verheven tot kunst

Na jaren experimenteren en steeds maar blijven verbeteren van onze technieken, zijn onze foto's niet alleen mooi, maar het je ook een fotohanger die niet zal slijten. Onze foto's graveren we mooi en verdiept in onze zilveren en gouden hangers. Hierdoor heb je een sieraad voor het leven. We horen heel vaak: De fotogravure is in het echt mooier dan op de foto's. Dat klopt ook wel, want als je verdiept gaat graveren en het sierad polijst, is een goede foto maken niet gemakkelijk. Een lens ziet 100x meer dan het blote oog namelijk. Maar als we onze klantreviews mogen geloven, leveren we vooral veel kunstwerkjes af.

Ketting met foto kopen

Een ketting met foto kopen is bij ons wel in goede handen. Angezien we elke foto handmatig bewerken, dus optimaliseren en war nodig de achtergrond weghalen of juist niet. Weet je zeker dan je altijd een ketting hanger met foto hebt die niet beter gemaakt kan worden. Vertouw op ons vakmanschap en expertise. Je kiest de hanger die jij graag wilt dragen, upload een mooie en duidelijke foto en wij doen de rest. Wil je een tekst of naam laten graveren in de achterkant? Dat doen we, er is ruimte genoeg en een kleine moeite.

Foto hanger met of zonder ketting

Bij onze fotohanger kun je ook een ketting mee bestellen, je cadeau is dan meteen compleet. Er is keuze uit een mooie selectie van zilveren en gouden kettingen en allemaal van een super kwaliteit, die je ook vindt bij de betere juweliers. Ook de prijs van onze kettingen ligt lager dan dat je dezelfde koopt bij een juwelier, dus ook hiervoor geldt: voor de prijs hoef je het niet te laten. Dit geldt overigens ook voor al onze sieraden. En wil je een andere vorm? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Een ketting met foto vind je hier,

  Damarris     25-12-2023 11:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.