Gedenksieraad van goud met vingerafdruk of foto

Een gouden hanger met foto of vingerafdruk is altijd gemaakt van 14K goud. De hangers van ons worden helemaal met de hand vervaardigd. In de hangers lasergraveren wij foto's, vingerafdrukken of echo's. Deze worden door ons handmatig bewerkt voor het mooist mogelijke resultaat. Al onze gouden hangers worden gemaakt in de mooie dikte van 0,8 mm. Waar anderen vaak hangers maken van 0,5 of 0,6 mm dik, maken wij alles in 0,8 mm. Hierdoor heb je altijd een mooie stevige hanger. 

Gouden hanger met foto als gedenksieraad

Hierin zijn wij meer gespecialiseerd dan wie ook. Dit betekent dat wij de foto's natuurgetrouw lasergraveren in uw gouden hanger, met zoveel mogelijk detail. Een dergelijk sieraad schaft men aan met een reden. Het is dan ook normaal dat zo'n sieraad dan ook perfect moet zijn. Wij laseren de foto in goudtinten en zorgen ervoor dat de foto niet zwart in het goud komt te staan. Als je rondkijkt op internet, zal je opvallen dat foto's in 99% van de gevallen zijn gelaserd in de kleur zwart. Dus een zwarte foto in een gouden hanger. Wij zijn qua gravure wereldleider als het gaat om foto's echt mooi te laseren. Onze foto's zijn dan ook niet zwart, maar gelaserd in goudtinten. Wij vinden dan ook dat goud, ook goud moet blijven en niet zwart. Een gouden fotohanger is bij ons ook echt helemaal goud.

Vingerafdruk sieraad in goud

Een vingerafdruk van je dierbare wil je niet alleen zien, maar het liefst ook voelen. Daarom lasergraveren wij deze belangrijke vingerafdruk verdiept in het goud. Het geeft niet alleen een mooi resultaat, maar je voelt je dierbare telkens als je daar behoefte aan hebt. Het dragen van een vingerafdruk sieraad in goud geeft rust en een goed gevoel aan nabestaanden. Veel moeders of vaders vinden het ook leuk om een vingerafdruk sieraad te laten maken met de vingerafdruk(ken) van de kinderen. Een mooie manier om zo je kinderen altijd bij je dragen. Een vingerafdruk sieraad in goud is dus het ideale sieraad als je iemand mist of juist heel veel van iemand houdt.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

14K Gouden hanger met vingerafdruk rond 20 mm

Deze 14K gouden hanger met vingerafdruk rond van 20 mm is bijzonder in zijn eenvoud.

449,00*

visibility

14K Gouden traan hanger met vingerafdruk in hartje

14K gouden traan hanger met vingerafdruk in hartje. 30x16,5x0,80 mm

539,00*

visibility

14K Gouden vlinder hanger met vingerafdruk

Prachtige 14k gouden vlinder met vingerafdruk van jouw dierbare verdiept gegraveerd.

359,00*

visibility

Gouden bar hanger met vingerafdruk 30x8 mm

Deze 14K gouden bar hanger met vingerafdruk is uniek door zijn strakke design

364,00*

visibility

Gouden hanger met foto rechthoek- 18x15mm

Gouden hanger met foto rechthoek van 18x15x0,8 mm met foto of vingerafdruk.

397,00*

visibility

Gouden hanger met foto rechthoek- 25x20mm

Gouden hanger met foto rechthoek- 25x20x0,8 mm. Met foto of vingerafdruk mogelijk.

519,00*

visibility

Gouden hanger met foto Rond- 18mm

Gouden hanger rond- 18x0,8 mm met foto of vingerafdruk gelaserd.

379,00*

visibility

Gouden hanger met foto rond- 23mm

Gouden hanger met foto rond- 23mm met foto of vingerafdruk gelaserd.

519,00*

visibility

Gouden hanger met foto rond- 26mm

Een groot formaat gouden hanger met foto rond met een diameter van maar liefst 26 mm.

639,00*

visibility

Gouden Hart Hanger met Vingerafdruk

Een 14K gouden hart hanger met de vingerafdruk van jouw dierbare, verdiept gegraveerd met een laser.

389,00*

visibility

Gouden hart hanger met vingerafdruk in disc

14K gouden hart hanger met vingerafdruk in disc, gemaakt in 0,8 mm dik goud.

599,00*

visibility

Gouden traan met vingerafdruk

Fraaie gouden traan met vingerafdruk van je dierbare verdiept gegraveerd.

449,00*

Vakmanschap

Onze gouden en zilveren hangers worden helemaal door onszelf gemaakt in ons atelier. Van A tot Z maken we jouw sieraad dus helemaal met de hand en een beetje hulp van ons laserapparaat. Dat wij ons vak tot in de puntjes beheersen, blijkt wel uit de vele tevreden klanten, maar ook uit het feit dat we steeds vaker opdrachten uitvoeren voor edelsmeden en juweliers uit het binnen- en buitenland. Zover we zelf kunnen zien is er nagenoeg geen enkel ander bedrijf die foto's net zo nauwkeurig en gedetailleerd in goud kan zetten als wij. Een goede en duidelijke vingerafdruk is voor de meesten geen probleem. Een vingerafdruk die minder goed is van kwaliteit wel. Het kost behoorlijk wat extra tijd om een vingerafdruk weer netjes en goed zichtbaar te krijgen als deze niet goed is. Ook hierbij leveren we geen half werk, maar steken hier alle tijd en energie in voor het beste resultaat.

Gebruik van verantwoord goud.

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO covenant hebben ondertekend. Wat dit inhoudt vind je hier.

Wij bewerken en laseren de foto zelf en in veel gevallen maken we de gouden fotohangers ook helemaal met de hand. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en dus betaal je als koper het laagst mogelijke bedrag bij ons. Op deze manier wordt een gouden fotohanger bereikbaar voor een grote groep mensen die dit graag wil dragen.

Kies hier een gouden fotohanger die je mooi vindt en wij maken er het allermooiste sieraad van die je ooit hebt gezien. Wil je een hanger die we niet aanbieden? Dan maken we deze toch zoals jij 'm wilt! Wij kunnen namelijk elke vorm en elk formaat maken tot een dikte van 1 mm. Neem hierover contact met ons op via info@damarris.nl en dan maken wij een passende aanbieding.

Bestel vandaag nog jouw gouden hanger met foto via onze webwinkel.


Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies