Gouden infinity hanger met vingerafdruk 14k gouden infinity hanger met vingerafdruk lettertype
Gouden infinity hanger met vingerafdruk 14k gouden infinity hanger met vingerafdruk lettertype
Gouden infinity hanger met vingerafdruk
1 Review | Review toevoegen
14K gouden infinity hanger met vingerafdruk 30 mm

Artikelnummer

D-GLDINF30

3-5 werkdagen

3-5 werkdagen

€ 425,00 *
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

upload vingerafdruk *

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bekijk de Tijdloze Schoonheid van Onze Gouden Infinity Hanger met Unieke Vingerafdrukgravure in 14 Karaats Geelgoud

Een Afdruk van jouw Dierbare in Schitterend Goud

Binnen de schitterende wereld van betekenisvolle sieraden komt onze gouden infinity hanger tot leven, doordrenkt met de unieke persoonlijkheid van een vingerafdruk. Met precisie en toewijding vervaardigd uit hoogwaardig 14 karaats geelgoud, omarmt deze hanger de essentie van individualiteit. De vingerafdruk van uw dierbare wordt zorgvuldig gegraveerd, waardoor een tastbaar en duurzaam kunstwerk ontstaat. Op de achterkant van de hanger is er een bescheiden ruimte gereserveerd, voor een persoonlijke signatuur zoals een naam of een gedenkwaardige datum. We raden u aan om rekening te houden met de beperkte ruimte bij het kiezen van uw woorden, zodat we het mooi passend in de achterzijde kunnen plaatsen.

Een Persoonlijk Sieraad voor het Eeuwige

De gouden infinity hanger omarmt niet alleen het symbool van oneindigheid, maar draagt ook de voortdurende band tussen geliefden uit. Zelfs nadat we een dierbare hebben verloren, blijft de liefde, de herinneringen en de diepe verbondenheid voortbestaan. Deze hanger is meer dan een sieraad; het is een uiting van onvergankelijke genegenheid en blijvende herinneringen. Voor degenen die troost zoeken, fungeert het als een anker voor emoties en eert het de afwezige dierbare. Het dragen van deze hanger koestert de aanwezigheid van uw geliefde en verbindt u op een diepgaand emotioneel niveau, zelfs wanneer de fysieke aanwezigheid ontbreekt.

Dubbele Afdruk: Twee Zielen, Één Hanger

De veelzijdigheid van dit prachtige sieraad weerspiegelt de diversiteit van liefde en herinneringen. Voor degenen die twee dierbaren willen eren, biedt de hanger de mogelijkheid om twee vingerafdrukken te vereeuwigen. Als eerbetoon aan bijvoorbeeld beide overleden ouders, kunnen we twee cirkels graveren - een boven en een onder - elk met hun unieke afdruk. Hierdoor ontstaat een unieke hanger met een duidelijk verhaal van samenzijn. Als u dit overweegt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van een blijvende herinnering.

Hoe maak je zelf een mooie vingerafdruk? Klik hier

Technische Specificaties van de Gouden Hanger Oneindigheid met Vingerafdruk:

  • Materiaal: 14 karaats geelgoud
  • Afmetingen hanger: 30 x 10 x 0,8 mm
  • Afwerking hanger: Hoogglans gepolijst

Bestel Uw Eigen Speciale met Vingerafdruk

In het heden schuilt de kans om uw unieke gouden infinity hanger te bestellen, verrijkt met de diepgaande betekenis van een vingerafdruk. Houd deze blijvende herinnering dicht bij uw hart en koester de gouden band met uw dierbaren. Elke keer dat u naar de hanger kijkt, zult u niet alleen het artistieke vakmanschap zien, maar ook de unieke identiteit die de vingerafdruk vertegenwoordigt. Grijp vandaag nog de kans om een blijvende connectie met uw geliefden te omarmen en draag de boodschap van liefde en herinneringen met trots.

Bestel deze bijzondere gouden infinity hanger met vingerafdruk hanger vandaag nog.

Sorteren op:

Review toevoegen
M.P - 03-02-2024 14:30

Prachtig symbolisch ontwerp en goede vingerafdruk gravure. Mooi

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.