Wil je een mooie gouden ketting aanschaffen, maar vind je de prijzen bij de juwelier net iets te hoog? Bestel dan hier voordelig jouw gouden ketting en bespaar veel geld. Bij ons vind je alleen 14 karaat gouden kettingen die afkomstig zijn van gerenomeerde juweliers groothandels uit Nederland. Iedere ketting is dan ook voorzien van de benodigde keurmerken.

Gouden ketting goedkoop

Onze inkoopprijs is exact hetzelfde als bij de reguliere juwelier, maar toch een stuk goedkoper in de verkoop. Waar een juwelier vaak een duur pand heeft met een flinke voorraad aan sieraden en vaak met extra personeel werkt, hebben wij dit niet. Wij bestellen jouw ketting op het moment dat je een bestelling plaatst. drie werkdagen later heb je 'm in huis. Bij een juwelier kun je de ketting bekijken, passen en vaak meteen meenemen. Het verschil zit 'm dus in een paar dagen geduld. Hoe zwaarder en duurder jouw ketting is, des te meer jij bespaart. Is het je waard om drie dagen te wachten en tot 250,00 te besparen? Zowel de garantie als de kwaliteit zijn namelijk exact hetzelfde, dus aan jou de keus.

Transparante gegevens

Omdat je tegenwoordig elk product online kunt vinden, waardoor je kwaliteit en prijs kunt vergelijken, leveren wij alle info duidelijk aan. Dat betekent dat je niet alleen de lengte van je ketting vindt, maar ook de dikte en het gewicht. Zeker het gewicht vermelden is erg belangrijk. Want soms zie je exact dezelfde ketting die elders iets goedkoper is, maar blijkt deze in gewicht lager te zijn. Je hebt dus minder goud en dus is een lagere prijs logisch. Minder goud in een ketting die verder hetzelfde is, betekent ook dat je ketting minder sterk is. Kijk hier dus zeker naar. Wij tonen de advies verkoopprijs en onze prijs. Zo zie je meteen wat je maximaal bespaart.

Veilig verstuurd

Al onze gouden sieraden worden verzekerd verstuurd met handtekening. Dit betekent dat zowel de klant als wijzelf geen risico lopen tijdens het versturen. Mocht een sieraad bij de post zoekraken, dan draait er niemand op voor de kosten. Wel zo'n veilig gevoel als je een kostbaar sieraad bestelt natuurlijk. Veiligheid staat voorop!Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies