Onze collectie graveerringen bestaat uit hoogwaardige ringen, welke worden igekocht bij gerenomeerde Nederlandse juwelen groothandelaren, die tevens ook de reguliere juweliers voorzien van sieraden. Zoals met al onze sieraden, gaan wij enkel voor topkwaliteit sieraden.

Ring met vongerafdruk graveren

Net zoals onze zilveren en gouden hangers, bewerken we vingerafdrukken helemaal zelf om ze perfect in een ring te kunnen graveren. En met perfect bedoelen we dat de vingerafdruk 1:1 hetzelfde is als de afdruk die u ons aanbiedt. We nemen een herkenbaar en uniek deel uit elke vingerafdruk en graveren deze verdiept in het sieraad. Hierdoor zal de vingerafdruk niet uit de ring slijten of vervagen.

Ring voorzien van andere gravures

De meeste ringen kunnen ook worden voorzien van bijvoorbeeld een logo, initialen of zelf een foto van een mens of dier. Neem voor het bestellen even contact met ons op en we kunnen dan snel aangeven of hetgeen u wit ook daadwerkelijk mogelijk is.

Materiaal ringen
Wij gebruiken enkel en alleen 925 zilver of 14k goud als basis voor onze ringen. Niets in de webwinkel is verzilverd of verguld. Dit moet ook, want als we een vingerafdruk of foto graveren, moet de ring niet gaan verkleuren. Bovendien: waarom zou je iets goedkoops willen als je iets bijzonders wilt?


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Ring van zilver met goud 6 mm breed en vingerafdruk

Prachtige ring van zilver, gecombineerd met 14k geelgoud en voorzien van een vingerafdruk

189,00*

visibility

Zilveren Graveerring Hart met Vingerafdruk

Deze zilveren ring hart met vingerafdruk is bijzonder mooi en tevens een mooie variant op de traditionele zegelring .

99,00*

visibility

Zilveren ring met vingerafdruk Vlak 6 mm breed

Masssief zilveren ring met vingerafdruk in een vlak en strak model 6 mm breed

109,00*