Over ons...

Damarris is een jong merk met een grote ambitie. Damarris is onstaan door de vraag die is ontstaan bij www.fotograveringen.nl, ons andere webwinkelvoor particulieren. Hier bieden we laagdrempelige producten aan die worden gepersonaliseerd door ons. Steeds meer kregen we de vraag of we ook foto's of vingerafdrukken kunnen maken in zilver of goud. Dat kunnen we en dat kunnen we zelfs heel erg goed. Bovendien zijn er al tal van edelsmeden en juweliers die eigen sieraden door ons laten laseren. Puur omdat wij lasergraveren op een manier die bijna onmogelijk lijkt. Maar toch krijgen wij het voor elkaar. Nu kun jij als ondernemer eenvoudig bestellingen plaatsen voor je eigen klanten. Maak daarom een account aan en je ziet de inkoopprijzen. De inkoopprijs is ex btw, doe je dit x 95% en dan heb je een goede verkoopprijs inclusief btw.

Alle door ons aangeboden hangers zijn 0,8 mm dik, dit geldt voor zowel zilver als goud. Speciaal voor klanten die graag een maatje meer willen.

Aangezien we werkelijk alles zelf doen en van niemand afhankelijk zijn, was het nodig om vooral deze sieraden onder een merknaam te gaan leveren. Aangezien we foto's laseren in gouden hangers, op een manier die niemand anders weet te evenaren, is het op deze manier gemakkelijker te onthouden voor de consument. Een merk is gemakkelijker te onthouden dan de algemene naam van een webwinkel.

Ons merk Damarris, staat dan ook voor handgemaakte sieraden van zilver en goud van de hoogst haalbare kwaliteit. Een merk dat verder uit zal breiden qua collectie, maar ook qua bereikbaarheid. Onze sieraden zullen op termijn ook te vinden zijn bij juweliers en gespecialiseerde webwinkels over de hele wereld en niet alleen in Nederland.

Damarris Gedenksieraden- altijd de mooiste kwaliteit voor de beste prijs.

Unieke, handgemaakte sieraden van Damarris moeten je een goed gevoel geven, door de kwaliteit en door de prijs. Onze prijs verschilt niet veel van de standaard hangers die overal te vinden zijn. Maar leg je onze fotohanger naast een andere, dan zul je meteen zien welke afkomstig is van Damarris.