Over ons...

Damarris is een relatief jong merk met een grote ambities. Met ruim 6 jaar ervaring in het maken van gepersonaliseerde sieraden voor consumenten, was het de hoogste tijd om deze als leverancier te gaan maken voor ondernemers die topkwaliteit willen bieden aan hun eigen klanten. 

Deze kwaliteit zit 'm niet alleen in de sieraden die we maken, maar vooral in de gravures. Iets waar we zeer trots op zijn en alleen maar zeer positivie feedback van krijgen is onze unieke kwaliteit van het graveren van foto's. Onze foto's worden met veel detail verdiept gegraveerd in onze sieraden. Deze manier van het graveren van foto's kan niemand evenaren in Nederland. Het is een doorontwikkelde techniek die zeer zeldzaam is.

Onze vingerafdruk sieraden zijn veelal door onszelf ontworpen. Elke vingerafdruk wordt handmatig nabewerkt en daarna verdiept in het sieraad gegraveerd. Diep genoeg voor een mooi effect en diep genoeg dat de vingerafdruk nooit uit het sieraad zal slijten of zal vervagen.

Al onze zilveren hangers worden uitsluitend gemaakt in de diktes van 1,0 of 1,2 mm, waar de meeste andere aanbieders 0,6 of 0,7 mm leveren. Een hanger van ons is een hanger en geen plaatje.

Ons vakmanschap wordt al jaren door diverse juweliers en edelsmeden en duizenden consumenten gewaardeerd en geprezen.

De hoogste tijd dat uw klanten u zullen vertellen hoe blij ze zijn dat ze bij u het sieraad hebben besteld.