Over ons...

Mijn naam is Iris Jonkers en maak eigenhandig gepersonaliseerde sieraden op het hoogst denkbare niveau...
Damarris is een relatief jong merk met een grote ambities. Na een aantal jaartjes mee te hebben gekeken in de keuken van Fotograveringen en voldoende ervaring op te hebben gedaan, was het de hoogste tijd om als nieuw merk aan de slag te gaan voor Nederland en de omringende landen. Naast Damarris heb ik ook nog een webwinkel voor baasjes van huisdieren: Huisdiersieraden.nl.

Wij ontwerpen en maken de sieraden helemaal zelf, dus je zit hier als consument meteen bij de bron, zonder tussenschakels. Hierdoor ben je altijd zeker van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Onze kwaliteit zit 'm niet alleen in de sieraden die we maken, maar vooral in de gravures. Iets waar we zeer trots op zijn en alleen maar zeer positivie feedback over krijgen is onze unieke kwaliteit van het graveren van foto's. Onze foto's worden met veel detail en verdiept gegraveerd in onze sieraden. Deze manier van het graveren van foto's kan niemand evenaren in Nederland. Het is een doorontwikkelde techniek die zeer zeldzaam is.

Onze vingerafdruk sieraden zijn door onszelf ontworpen. Elke vingerafdruk wordt handmatig nabewerkt en daarna verdiept in het sieraad gegraveerd. Diep genoeg voor een mooi effect en diep genoeg zodat de vingerafdruk nooit uit het sieraad zal slijten of zal vervagen.

Al onze zilveren hangers worden uitsluitend gemaakt in de diktes van 1,0, waar de meeste andere aanbieders 0,6 of 0,7 mm leveren. Een hanger van ons is een hanger en geen plaatje. Onze 14K gouden hangers zijn altijd 0,8 mm dik, wat vaak al 2x dikker is dan bij andere aanbieders. Het is wat duurder dan 0,5 mm dikte, maar daardoor ook veel mooier en je hebt dan ook echt een hanger i.p.v. een plaatje. Als de prijs het belangrijkste is, dan kun je beter een kleinere hanger nemen dan een dunnere... Neem hiervoor even contact met ons op om het te bespreken.

Ons vakmanschap wordt al jaren door diverse juweliers en edelsmeden en vooral duizenden klanten, die u zijn voorgegaan, gewaardeerd en geprezen. Damarris is een merk dat staat als een huis.

Hopelijk vind je iets moois voor jezelf of voor een ander in de webwinkel :)