Als je op zoek bent naar betaalbare relatieringen of trouwringen, dan kun je jullie hart hier wel ophalen met onze practige collectie ringen die per paar te bestellen zijn. De prijs die je ziet is dus de prijs voor een set van twee ringen!

Degelijke Duitse kwaliteitsringen

Onze ringen komen van een geronomeerd bedrijf die alleen maar de best mogelijke kwaliteit vervaardigd. Bij elke ring staan de specificaties, dus van wel materiaal de ringen zijn gemaakt. Zilver, goud, titanium en zelfs carbon of tantalium ringen worden door hen geleverd, met of zonder steentje.

Wat is een carbon of koolstof ring?

Dit erg harde materiaal wordt tegenwoordig op vele manieren gecombineerd in trouwringen. Carbon bestaat uit lange dunne koolstof vezels, de vezels zijn sterk in de lengte richting en daarom worden ze gevlochten tot matten. Dat is goed terug te zien in de structuur van dit materiaal, het geeft een prachtige uitstraling.

Wat is tantalium?

Tantalium is een zeldzaam, en daarom een vrij kostbaar metaal met een grijs tot donkergrijze kleur met een hoog soortelijk gewicht waardoor trouwringen van tantalium ca. 50-60% zwaarder zijn dan gouden trouwringen en hebben daarmee een hoog draagcomfort.

De ringen extra personaliseren?

De meeste ringen zijn te personailseren. Natuurlijk met tekst in de binnenzijde, maar denk ook aan bijvoorbeeld elkaars vingerafdruk. Kies de opties die jullie willen in het menu en wij zorgen voor een set prachtige en zeer persoonlijke ringen.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Set Titanium trouwringen verguld

Een prachtige set Titanium trouwringen verguld en betaalbaar

213,00*

visibility

Set van 2 Titanium relatieringen 5 mm met zirkonia als optie

Mooie set van 2 relatie- of trouwringen van Titanium. Desgewenst met of zonder steentje erin.

148,00*