14k Gouden hanger met vingerafdruk 20mm lettertype
14k Gouden hanger met vingerafdruk 20mm lettertype
Ronde gouden hanger met vingerafdruk 20 mm
0 Review | Review toevoegen
14K gouden ronde hanger met vingerafdruk verdiept gegraveerd.

Artikelnummer

D-GLD-RNDVA-20

3-5 werkdagen

3-5 werkdagen

€ 405,00 *
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

upload vingerafdruk *

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Onze gouden ronde hanger met vingerafdruk draagt de kracht om jouw dierbare dag in, dag uit met je mee te dragen, als een kostbaar en tastbaar sieraad. Kun je je voorstellen hoe het zou voelen om op zelfgekozen momenten de vingerafdruk van je geliefde aan te raken en te koesteren? In deze 0,8 mm variant wordt de vingerafdruk dieper gegraveerd dan in de 0,5 mm versie, waardoor het effect nog diepgevoelder wordt.

Waarom Onze Gouden Vingerafdruk Hangers?

Uit eigen ervaring weten we hoeveel waarde het heeft om iets fysieks van je geliefde dicht bij je te hebben, juist als ze niet meer fysiek aanwezig zijn. Het gemis groeit na verloop van tijd en dat gevoel van eenzaamheid, zelfs als er mensen om je heen zijn, is herkenbaar. Kun jij je hierin vinden? Voor zij die een dierbare hebben verloren, is dit gevoel maar al te bekend. Ik begrijp de waarde van deze stukken in het proces van rouwverwerking. We bewandelen immers allemaal dezelfde weg.

Gouden Vingerafdruk Hanger als Eeuwige Herinnering

Een vingerafdruk sieraad is altijd uniek. Het is de tastbare aanraking van de hand die ooit troost heeft geboden, gestreeld en verzorgd. Wat een warm gevoel is het om de hanger op te pakken en die vertrouwde afdruk te kunnen voelen. Bij het graveren van de vingerafdruk in goud maken we gebruik van diepe lasergravure. Dit heeft niet alleen als voordeel dat de afdruk goed voelbaar blijft, maar ook dat deze nooit zal vervagen. De diepgegraveerde vingerafdruk geeft een prachtig resultaat dat langdurig zichtbaar blijft. We horen te vaak verhalen van mensen die elders een vergelijkbare hanger hebben gekocht, maar waarvan de vingerafdruk na een paar jaar amper zichtbaar is geworden. Bij onze gouden hanger met vingerafdruk zal dit nooit gebeuren.

Eenvoudig Bestellen van een Gouden Hanger met Vingerafdruk

Heb je al een vingerafdruk van je geliefde, zowel op papier als digitaal? Dan kun je deze hier uploaden, zodat we jouw sieraad met uiterste zorg kunnen creëren. Elke vingerafdruk wordt door ons met de hand geoptimaliseerd. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat jouw gouden sieraad niet alleen esthetisch prachtig is, maar ook de vingerafdruk duidelijk zichtbaar en voelbaar is na het lasergraveren. Soms nemen we de tijd om lijn voor lijn de afdruk na te gaan, maar dit doen we met liefde. Wil je de achterkant van de hanger laten graveren met een naam, datum of korte tekst? Dit is ook mogelijk zonder extra kosten! Onze prijzen zijn inclusief alle bewerkingen, het lasergraveren van de vingerafdruk en eventuele tekst. Als je bij deze hanger ook een passende gouden ketting wilt bestellen, bekijk dan onze voordelige collectie.

Hoe maak je zelf een mooie vingerafdruk? Klik hier

De Stem van Onze Klanten

Onze klanten waarderen ons met hoge cijfers als het gaat om onze klantenservice en kwaliteit. Veelal ontvangen we na de ontvangst van het gedenksieraad een hartelijke bedankt-mail of telefoontje. Vaak wordt aangegeven dat het sieraad in werkelijkheid nog mooier is dan op de foto's, en dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dan weten we dat onze missie is geslaagd, en dat we net zo tevreden zijn als onze klant.

Specificaties Gouden Ronde Hanger met Vingerafdruk

  • Materiaal: 14K goud
  • Afmeting: 20 mm doorsnede en 0,80 dikte
  • Gewicht: ongeveer 3,75 gram

Laat de herinnering aan jouw dierbare sprankelen als een gouden ster aan de hemel. Bestel vandaag nog jouw eigen gouden hanger met vingerafdruk, voor een prijs die recht doet aan de emotie die het draagt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.