Vingerafdruk laten graveren in je eigen sieraad


Een vingerafdruk graveren in je eigen sieraad

Naast onze eigen collectie sieraden, graveren wij ook vingerafdrukken voor juweliers. Hetzelfde kunnen we dus ook doen voor jou. Waarom zou je een dure ring kopen als je een band hebt met een ring die je ooit hebt gekregen. Dan is het toch geweldig als je juist in die ring ook een afdruk kunt laten zetten door ons?

In welke sieraden kun je een vingerafdruk laten graveren?

Wij graveren o.a. vingerafdrukken in armbanden, ringen en hangers van zilver, goud en rvs... Wel is het handig om van te voren een duidelijke foto te sturen met bijvoorbeeld de afmetingen en dikte van het te graveren sieraad. Het snelst kun je dit doen via whatsapp: +31 653616986. Uiteraard zullen we de vingerafdruk maken in de kwaliteit die we altijd leveren.

Kosten om een vingerafdruk te laten graveren

Wij reken een vast bedrag voor het graveren van een vingerafdruk in je eigen sieraad. Waar je bij een juwelier c.a. 90,00 tot 120,00 betaalt, rekenen wij slechts 55,00. Hiervoor heb je niet alleen een vingerafdruk in je sieraad, maar polijsten we jouw sieraad en maken het schoon met onze ultrasoon. Je krijgt dan een gloednieuw sieraad van ons terug terug. Hoe mooi is dat? Je kunt het sieraad zelf brengen of verzekerd versturen naar ons adres. Wij versturen het sieraad ook verzekerd weer terug.

Neem contact met ons op en we maken je eigen sieraad een stuk persoonlijker.

 
  Damarris     11-03-2024 11:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.