Een gedenksieraad met foto of met vingerafdruk is de laatste jaren steeds populairder geworden. Uitvaartondernemingen stoppen steeds vaker met hun eigen webwinkel, omdat er online veel aanbod is. Vaak ook nog eens een stuk goedkoper. Mensen hebben door online verkoop steeds meer keuze en kunnen het vaak ook nog eens laten personaliseren op en manier hoe zij het graag willen.

Gedenksieraden juweliers

Bij een juwelier denk je niet meteen aan gedenksieraden, maar aan horloges en trouwringen en of ketting... Veel klanten die bij een juwelier binnenlopen en vragen naar gedenksieraden lopen weer snel naar buiten, omdat er nauwelijks iets ligt wat men kan bekijken. Bovendien zijn de geboden mogelijkheden vaak ook erg prijzig. Dit komt vaak omdat een juwelier het graveren van vingerafdrukken of foto's in hangers uit moet besteden. Bovendien is het resultaat vaak ook bedroevend slecht... Het is dan ook echt een gemiste kans, die wij graag wel aanbieden. Gedenksieraden verkopen zorgt ook nog eens voor een sterke band met je klanten.

Damarris gedenksieraden als aanvulling op de collectie

Onze gedenksieraden zijn een mooie aanvulling op de betaande collectie. Als juwelier of webwinkel heb je een aantal voordelen. De door ons geleverde kwaliteit is 100% gegarandeerd. Je hebt een mooie marge op onze hangers, waarbij je zelf ook een collier kunt verkopen bij de hanger. Bovendien hebben we een zeer snelle levertijd. Klanten willen geen weken wachten op hun gedenksieraad, maar willen het snel. Met een levertijd van 2-5 werkdagen zal geen enkele klant problemen hebben.

Laat de sieraden zien

Mocht je onze sieraden op willen nemen in de collectie? Dan is het ook mogelijk om een sampleset van een aantal zilveren hangers aan te vragen voor in de winkel. Vingerafdruk sieraden en hangers met foto, maar ook lederen armbanden met vingerafdruk is mogelijk. 
Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.