Zelf een vingerafdruk afnemen voor een sieraad met vingerafdruk

Eenvoudig Zelf Een Vingerafdruk Creëren

We ontvangen vaak vragen over het maken van vingerafdrukken om ze te laten graveren in sieraden zoals hangers of armbanden. Er zijn verschillende methoden om dit te doen, en hier leggen we de meest eenvoudige manier uit, met behulp van alledaagse huishoudelijke benodigdheden. In vijf eenvoudige stappen leggen we uit hoe je een prachtige vingerafdruk kunt maken. Als je de gemakkelijke route wilt nemen, kun je ook onze handige inktpad bestellen.

Stap 1: Benodigdheden

Zorg dat je de volgende benodigdheden bij de hand hebt: een wit vel papier, een potlood, een schaar en transparante plakband. (Je kunt ook een oogpotlood of donkere oogschaduw gebruiken in plaats van een gewoon potlood.)

Stap 2: Vingerafdruk Creëren

Teken een vierkant vlak op het witte papier en vul dit vlak met potlood, oogpotlood of oogschaduw totdat het mooi donker en volledig ingekleurd is.

Stap 3: Vingerafdruk Nemen

Zodra het vlak goed is ingekleurd, druk je voorzichtig je vinger over het ingekleurde gebied en maak een rollende beweging. Let op dat je niet te hard drukt, om te voorkomen dat het potlood in de diepere delen van je vingerafdruk wordt gedrukt en een zwarte vlek veroorzaakt.

Stap 4: Vingerafdruk Vastleggen

Neem een stukje plakband en plak dit voorzichtig op je vinger, zorg ervoor dat het goed hecht, en laat het enkele seconden zitten.

Stap 5: Vingerafdruk Presenteren

Haal voorzichtig het plakband van je vinger en plak het vervolgens op een ander deel van het witte papier. Je zult nu je vingerafdruk kunnen zien! Om deze bij je bestelling te kunnen uploaden, dien je eerst een foto te maken of een scan van dit papier te maken en dit bestand naar ons te uploaden.

Als je een vingerafdruk hebt van een overleden persoon die je wilt gebruiken, kun je deze uiteraard direct uploaden.

Vind je de afdruk toch niet mooi?

Dan hebben wij een speciale Fingerprint pad die je kunt gebruiken. Deze is niet voor eenmalig gebruik, maar kun je lang gebruiken, mits je deze elke keer na gebruik goed sluit. In plaats van inkt zit er een zwarte was achtige substantie in die mooie en duidelijke vingerafdrukken op papier achterlaat en je daarna de vinger ook snel en gemakkelijk schoon krijgt. Ben je van plan om bij ons een sieraad te laten maken? Zet dan tijdens je bestelling bij opmerkingen: Fingerprint pad aangeschaft. Dan krijg je het aankoop bedrag van je fingerprint pad van ons teruggestort. 

  Damarris     21-10-2023 23:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.