Zilveren fotohanger Rond ronde zilveren fotohanger Zilveren Hanger rond met foto lettertype
Zilveren fotohanger Rond ronde zilveren fotohanger Zilveren Hanger rond met foto lettertype
Zilveren Hanger rond met foto
1 Review | Review toevoegen
Deze zilveren hanger rond met foto is te bestellen in diverse formaten

Artikelnummer

D-ZLVCRKL-FT

3-5 werkdagen

5-7 werkdagen

€ 97,00 *
€ 77,50 *
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

Upload een foto *
handgeschreven naam (+12,50)

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zilveren ketting hanger met foto: Een mooi cadeau voor jezelf of om te geven. Een ronde zilveren hanger met een lasergravure van je dierbaarste foto. Deze hanger is gemaakt van 925 zilver en van een stevige kwaliteit, zodat de foto altijd mooi zichtbaar blijft. De hanger is uitgevoerd in hoogglans zilver. 

De foto wordt door ons optimaal bewerkt en vervolgens haarfijn gelaserd in deze stevige ketting hanger.

De voordelen:

  • Mooie en duidelijke gravure door het lasergraveren
  • Blijft mooi door deze techniek en vervaagt niet 
  • Volledig massief zilver
  • Prijs is inclusief het lasergraveren


Deze ronde zilveren kettinghanger straalt een en al klasse uit en met uw meest dierbare foto al helemaal. U kunt uw foto uploaden en wij gaan deze bewerken om zo mooi als mogelijk te laseren in de ronde hanger. Ons laserapparaat brandt miniscuul kleine puntjes in het metaal, zodat er een mooie afbeelding zichtbaar wordt. De afbeelding krijgt donkere puntjes mee op de zilveren licht gematteerde achtergrond en dit geeft een bijzonder mooi effect. Afhankelijk van de foto die u ons aanlevert zal de foto beter zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk dat u een goede foto kiest.

Wat wij laseren wij zoal in de hanger?

Eigenlijk lasergraveren wij elke foto in de hanger, het is net je er zelf het liefste in wilt hebben. We krijgen vaak foto's van kinderen, honden, katten, paarden, overleden dierbaren, maar ook vingerafdrukken. Uiteraard krijgen we ook andere foto te laseren, die dan best bijzonder zijn zoals: Een echo, een papegaai, hamster, cavia of konijn. Meestal zijn het foto's van mens of dier waar men heel gek op is of is geweest. Het is ook een teken dat ze trots zijn op degene die in de hanger is gegraveerd, dat men iemand erg mist of waar men juist heel erg veel van houdt. Het is dus een zeer dierbaar sieraad voor jezelf of voor een ander.

Wil je een ketting hanger met foto rond?

Een goede foto is mooi scherp en niet wazig of bewogen. De foto moet mooi op kleur zijn en niet overbelicht op sommige delen en de foto mag ook  niet te donker zijn, dus kijk hier zelf kritisch naar als u een foto upload. Zorg er ook voor dat de foto een zo groot mogelijk formaat heeft. Soms krijgen we foto's die kleiner zijn dan een postzegel. Een goede grootte is een foto van c.a. 1 Mb. Mocht het zo zijn dat uw foto echt niet voldoet aan onze richtlijnen, zullen we contact met u opnemen of u geen betere foto heeft, maar dit zal wel wat vertraging tot gevolg kunnen hebben. Uiteindelijk zorgen we altijd voor het beste resultaat.

Hoe werkt het bestellen?

  1. Upload de foto die je op de zilveren fotohanger wilt
  2. Het beste resultaat krijg je met een foto waarin het gezicht van de persoon of het huisdier centraal staat (portret). De kwaliteit is het beste met foto’s vanaf 700 x 700 pixels. Wij maken dan een uitsnede waarbij het hoofd en gezicht van de persoon of het huisdier het best tot zijn recht komt.
  3. Kies eventueel een tekst of naam voor de achterkant.

Materiaal: 925 zilver
Formaten: 18- 20- 22 en 25 mm
Dikte hanger: 1,00 mm

Bestel vandaag nog deze zilveren hanger met foto Rond in het formaat dat jij graag wilt.

Sorteren op:

Review toevoegen
Shirley - 30-08-2023 08:34

Zo verschrikkelijk mooi geworden mijn hanger! Is niet oppervlakkig gegraveerd, dus ben niet bang dat de foto vaag zal worden. Bedankt voor de mooie hanger:)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.