Zilveren sieraden van Damarris zijn altijd handgemaakt van de hoogste kwaliteit zilver. Bestel een zilveren hanger met vingerafdruk of een zilveren hanger met foto als je gaat voor kwaliteit. Het zilver waarmee wij werken is over het algemeen dikker en steviger dan je zult vinden bij de meestejuweliers en prijsvechters. Bovendien zijn onze hangers altijd handgemaakt door onszelf en niet in landen als China. We snijden de hangers zelf uit en schuren en polijsten het zilver ook zelf. Een vingerafdruk, foto of tekst wordt ook met de hand bewerkt en geoptimaliseerd voor het best mogelijke resultaat.

Beste kwaliteit prijs verhouding

We leveren de best mogelijke kwaliteit voor een lage prijs. Vooral als we een hanger personaliseren met bijvoorbeeld een vingerafdruk zijn we goedkoop. Dit komt omdat we alles zelf maken en zelf doen. Zo ben je als klant verzekerd van de beste kwaliteit van de lasergravure. Voor het bewerken van een vingerafdruk wordt, door de meesten, een bedrag gerekend tussen € 70,00 en € 125,00 en dat is alleen voor werk, dus zit hier niet eens een sieraad bij! Onze prijzen zijn allemaal inclusief het lasergraveren van de foto of vingerafdruk.

Kies uit onze zilveren sieraden het sieraad dat het best bij je past.


 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Vingerafdruk sieraad hart van Zilver

Een mooi vingerafdruk sieraad Hart voor aan je hals. Zo heb je altijd je dierbare dichtbij je in een mooi sieraad.

89,00*

visibility

Zilveren hanger Rond met Vingerafdruk

Mooie strakke zilveren hanger rond met vingerafdruk, handgemaakt van sterling zilver 925.

89,00*

visibility

Zilveren hart met vingerafdruk

Zilveren hart met vingerafdruk in ronde disc. Mooi, modern en handgemaakt, eigen ontwerp van 925 sterling zilver

109,00*

visibility

Zilveren ketting hanger met foto Hart Large

Zilveren ketting hanger met foto Hart Large is geschikt voor meerdere gezichten mits de foto geschikt is.

89,00*

Een zilveren vingerafdruk sieraad is helemaal in op dit moment

De prijzen van zowel goud als zilver zijn de laatste jaren flink omhoog gegaan. Hoewel de prijs van goud al even redelijk stabiel is, gaat de prijs van zilver omhoog. Zilver is steeds populairder aan het worden en dus ook de zilveren gedenksieraden. Een zilveren hanger met vingerafdruk van jouw dierbare bijvoorbeeld of een zilveren hanger met foto. Stuk voor stuk sieraden die erg persoonlijk zijn en erg geliefd. Wij maken alle sieraden met de hand voor het mmoiste resultaat en de scherpste prijs.


Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies