Gouden ketting hanger met foto

"Onze gouden fotohanger is een prachtig sieraad dat steevast lovende reacties ontvangt van onze klanten, collega's en zelfs concurrenten. De verfijnde lasergravure en ongeëvenaarde details maken onze gouden fotohanger echt uniek. Wij zorgen ervoor dat elke foto met uiterste precisie en schoonheid in de hanger wordt verwerkt. Bovendien is er op de achterkant ruimte voor een naam of tekst.

Bij online zoekopdrachten naar een gouden hanger met foto, zul je vaak zien dat de foto in het goud wordt gelaserd, maar dit resulteert vaak in een onduidelijke en zwarte afbeelding. Bij ons is dat anders. Wij zijn er trots op een van de weinige specialisten ter wereld te zijn die de foto op een geheel unieke manier graveren. Dit maakt jouw gouden hanger absoluut uniek!

Wij hechten enorm veel waarde aan zekerheid. Daarom versturen wij al onze gouden sieraden verzekerd via PostNL. Als klant kun je extra zekerheid genieten door te betalen met creditcard, PayPal of achteraf betalen via Klarna, waardoor je aankoop automatisch wordt verzekerd. Zo loop je geen enkel risico, wat voor ons van het grootste belang is.

Kortom, een gouden ketting hanger met foto of vingerafdruk bestel je met een reden, en wij staan garant voor de kwaliteit en uniekheid van jouw keuze."

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

14k Gouden fotohanger Rond 18 mm 0,8 mm dik

In deze 14k gouden fotohanger rond graveren we jouw meest dierbare foto verdiept in het goud voor het beste resultaat

449,00*

visibility

14k Gouden fotohanger Rond 18 mm- 0,5 mm dikte

In deze 14k gouden fotohanger rond graveren we jouw meest dierbare foto verdiept in het goud voor het beste resultaat

330,00*

visibility

Gouden hanger met foto Hart 25 mm

14K Gouden Hanger met Foto Hart waarin je de foto van je dierbare of geliefde kunt laten graveren.

472,00*

visibility

Gouden hanger met foto Rechthoek 21 x 17,5 mm 0,5 mm

Jouw foto in een mooie gouden Rechthoekige hanger van 21 x 17,5 mm en 0,5 mm dik.

343,00*

visibility

Gouden hanger met foto Rechthoek 21 x 17,5 mm 0,8 mm

Jouw foto in een mooie gouden Rechthoekige hanger van 21 x 17,5 mm en 0,8 mm dik.

460,00*

Elke foto wordt handmatig bewerkt door ons

Een gouden fotohanger van 14k geelgoud met jouw meest dierbare foto is niet alleen mooi en persoonlijk, maar ook absoluut uniek. Het is een veel gedragen sieraad, zowel door mannen als vrouwen, vaak gedragen aan een gouden ketting. Wat het extra bijzonder maakt, is dat elke foto zorgvuldig beoordeeld, handmatig bewerkt en bijgesneden wordt door ons, om het beste resultaat te bereiken. Wij versturen geen enkele gouden hanger, tenzij we er zelf volledig tevreden mee zijn. Mochten de foto's niet aan onze normen voldoen, dan nemen we altijd contact met je op.

Elke gouden foto ketting vertelt zijn eigen verhaal

Vaak is er een diepe persoonlijke reden om een gouden fotohanger te dragen. Er zijn doorgaans twee hoofdredenen die mensen drijven om zo'n prachtig sieraad van goud te laten maken. De eerste reden is vaak het verlies van een dierbare persoon of huisdier die is overleden. Voor velen van ons biedt het troost om de herinnering aan de overledene elke dag bij ons te dragen, als een manier om hen te eren en te missen. De tweede reden is vaak een uiting van liefde voor iemand. Meestal betreft dit een foto van een kind of partner. Een gouden hanger met foto is een schitterende manier om deze liefde te uiten. Onze gouden fotohangers worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd, wat betekent dat elke hanger op zichzelf uniek is, net zoals jouw verhaal. Wat is jouw reden om zo'n bijzondere hanger te laten maken?

Merk op: Als enige in Nederland bieden we, tegen een meerprijs, al onze modellen ook aan in witgoud palladium!

Waarom een gouden hanger met foto bestellen bij ons?

  • Wij hanteren de scherpste prijzen in Nederland.

  • Onze graveerkwaliteit behoort tot de beste in de branche.

  • Wij bieden een levenslange garantie tegen vervaging van de foto.

  • Korte levertijden, slechts enkele dagen in plaats van weken.

  • We streven altijd naar 100% klanttevredenheid.

  • Al onze sieraden zijn handgemaakt en van eigen productie.

Jouw keuze voor een gouden fotohanger is belangrijk

Als je op zoek bent naar een prachtige gouden fotohanger die haar schoonheid behoudt en waarbij de foto duidelijk zichtbaar is, is het van groot belang dat de foto met precisie wordt gelaserd. Er bestaat een aanzienlijk verschil in kwaliteit tussen verschillende aanbieders. Onze lasertechniek zorgt ervoor dat de foto met heldere en gedetailleerde gouden tinten wordt weergegeven, waarbij elk detail prachtig uitkomt. In veel gevallen zul je elders gouden hangers vinden waar de foto zwart in het goud is gelaserd, maar niet bij ons. Wij zijn trots op het feit dat we behoren tot de absolute top op het gebied van het laseren van foto's in goud. Wereldwijd zijn er slechts enkele bedrijven die dezelfde kwaliteit leveren. Bovendien zijn de foto's van andere aanbieders vaak minder gedetailleerd. Dus, jij wilt toch ook een prachtige gouden hanger met foto?

Ambachtelijk vakmanschap is onze kern

Al onze gouden kettinghangers met foto worden volledig in eigen beheer vervaardigd. We snijden de hangers uit gouden platen met onze laser, waarna ze zorgvuldig worden geschuurd en gepolijst om een hoogglans finish te bereiken. Vervolgens laseren wij de foto met uiterste precisie en veel detail. Onze lasertechniek is een unieke methode die we zelf hebben ontwikkeld. Wereldwijd zijn er slechts enkele bedrijven die op deze wijze werken. Met andere woorden, elders zul je geen gravure vinden die mooier of duidelijker is dan de onze. Daarnaast besteden we extra zorg aan de foto's die je ons aanlevert. Een optimale bewerking is noodzakelijk om het beste resultaat te behalen. Het vervaardigen van een gouden ketting met foto is bij ons niet slechts een kwestie van laseren, maar een ambacht dat we koesteren en betaalbaar houden.

De prijzen voor gouden fotohangers kunnen sterk variëren tussen verschillende aanbieders. De prijs van goud is wereldwijd min of meer hetzelfde. Daarom bepaalt de verkopende partij vaak zelf de prijs van het sieraad. Een andere factor die de prijs kan beïnvloeden, is de productie van de gouden fotohanger. Veel webwinkels en juweliers zijn afhankelijk van externe bedrijven voor het graveerproces. Of ze kopen de hanger elders in en sturen deze naar een externe partij voor het laseren. Dit brengt extra kosten met zich mee, zoals verzendkosten, die uiteindelijk door de klant worden betaald, bovenop de prijs van de gouden hanger. Sommige juweliers sturen de hanger naar ons op met het verzoek om de foto te laseren, en brengen hiervoor hoge kosten in rekening die kunnen oplopen tot 150 euro, bovenop de prijs van de hanger zelf.

Verantwoord goudgebruik is van groot belang voor ons

Wij gebruiken uitsluitend goud van leveranciers die het IMVO-convenant hebben ondertekend. voor onze foto hangers.Dit betekent dat wij verantwoord goud leveren, vrij van onethische goudwinning uit mijnen.

Wij bewerken en laseren de foto's zelf, en in de meeste gevallen maken we de gouden fotohangers helemaal met de hand. Dit stelt ons in staat om de kosten laag te houden, zodat jij als koper de meest gunstige prijs krijgt. Zo wordt een gouden fotohanger bereikbaar voor een breed publiek van mensen die graag zo'n prachtig sieraad willen dragen.

Kies hier de gouden fotohanger die jou aanspreekt, en wij maken er het meest adembenemende sieraad van dat je ooit hebt gezien. Als je een hanger wilt die niet in ons assortiment zit, passen we deze aan volgens jouw wensen! Wij kunnen namelijk elke vorm en maat maken tot een dikte van 1,2 mm. Neem contact met ons op via info@damarris.nl en we doen je graag een passend aanbod.

Bestel vandaag nog jouw gouden ketting hanger met foto via onze webwinkel.