Ketting met Foto

Bij Damarris.nl begrijpen we dat een ketting met foto altijd iets bijzonders is om te zien en speciaal is om te dragen, vooral wanneer het een foto van een dierbare betreft. Wij zijn echter geen gewone juwelier. Als je op zoek bent naar iets echt moois, zijn wij de enige in Nederland die de hoogste kwaliteit van het graveren van foto's kunnen bieden. Je zult nergens anders iets mooiers of beters vinden, dat garanderen we. Onze kettinghangers met fotogravure zijn altijd handgemaakt en daardoor uniek. Bovendien leveren wij elke zilveren foto ketting in de dikte van 1,00 mm , iets wat je bij geen enkele andere aanbieder zult vinden. Al jarenlang leveren wij de Beste kwaliteit van een ketting met foto tegen de scherpste prijs. Je kunt het zelf opzoeken en zien dat het waar is. Onze gouden foto hangers zijn verkrijgbaar in 0,5 mm en in 0,8 mm dik en zelfs dikker indien gewenst.

Een Ketting met foto is uniek

Het graveren van een foto in een ketting hanger is erg populair, vooral voor degenen die waarde hechten aan het dichtbij zich dragen van een geliefde, een kind of bijvoorbeeld een geliefd huisdier. Een foto gravure, gemaakt met een laser geeft altijd een beter resultaat en zal ook niet slijten!

Naast foto's graveren wij ook bijvoorbeeld vingerafdrukken in ketting hangers. Dit resulteert in een prachtig en bijzonder effect, vooral bij een goede vingerafdruk. Je kunt de vingerafdruk daadwerkelijk voelen wanneer je er met je vingers overheen gaat. Als de vingerafdruk niet optimaal is, maar je toch graag zo'n mooi sieraad wilt, zullen wij de afdruk met de hand bewerken en bijwerken waar nodig. 

Heb je een mooie foto en wil je deze op levensechte wijze laten graveren in een van onze hangers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Foto's graveren is onze passie en specialiteit en daar zijn we erg goed in. Jouw foto is bij ons altijd in vertrouwde handen en wordt omgetoverd tot een prachtige kettinghanger met foto van jouw keuze. Als je een ketting wilt laten graveren, doe je dat toch het liefst bij de beste?

Wat kun je van ons verwachten:

✅ Beste kwaliteit van Europa ✅ Scherpste prijs ✅ 100% tevredenheidsgarantie

Geen enkel ander bedrijf levert dezelfde kwaliteit met graveren!

 

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

14k Gouden fotohanger Rond 18 mm 0,8 mm dik

In deze 14k gouden fotohanger rond graveren we jouw meest dierbare foto verdiept in het goud voor het beste resultaat

379,00*

visibility

14k Gouden fotohanger Rond 18 mm- 0,5 mm dikte

In deze 14k gouden fotohanger rond graveren we jouw meest dierbare foto verdiept in het goud voor het beste resultaat

269,00*

visibility

Gouden hanger met foto Hart 25 mm

14K Gouden Hanger met Foto Hart waarin je de foto van je dierbare of geliefde kunt laten graveren.

399,00*

visibility

Gouden hanger met foto Rechthoek 21 x 17,5 mm 0,5 mm

Jouw foto in een mooie gouden Rechthoekige hanger van 21 x 17,5 mm en 0,5 mm dik.

289,00*

visibility

Gouden hanger met foto Rechthoek 21 x 17,5 mm 0,8 mm

Jouw foto in een mooie gouden Rechthoekige hanger van 21 x 17,5 mm en 0,8 mm dik.

389,00*

visibility

Zilveren Dog Tag met foto 30x17 mm

108,00*

20%
visibility

Zilveren Hanger rechthoek met foto

Deze zilveren hanger rechthoek met foto is te bestellen in diverse formaten

107,00

85,50*

20%
visibility

Zilveren Hanger rond met foto

Deze zilveren hanger rond met foto is te bestellen in diverse formaten

97,00

77,50*

20%
visibility

Zilveren ketting hanger met foto Hart Large

Zilveren ketting hanger met foto Hart Large is geschikt voor meerdere gezichten mits de foto geschikt is.

119,00

95,00*

20%
visibility

Zilveren ketting hanger met foto Hart Medium

Zilveren ketting hanger met foto Hart Medium is ideaal om een mooie foto in te laten graveren.

107,00

85,50*

Bij Damarris.nl begrijpen we dat een foto hanger met foto of fotoketting helemaal "in" is. Fotohangers zijn nu eenmaal heel bijzonder en zeker als deze is gemaakt door ons. We hebben al duizenden mensen blij gemaakt en ontroerd met onze kettinghangers met foto. Je kunt de reacties van tevreden klanten terugvinden in de productreviews op onze website en ook op Facebook zijn veel mensen enthousiast. Betere ambassadeurs kunnen we ons niet wensen. Vooral de reacties van mensen uit hun eigen omgeving zijn vaak erg positief. Onze hangers zijn geschikt om dagelijks te dragen of juist tijdens speciale gelegenheden. Dankzij onze lasertechniek hoef je de hangers nooit af te doen, omdat de foto en tekst er gewoonweg niet uit slijten. Zo hebben we al meer dan eens een bijzondere hanger met foto gegraveerd voor onze klanten.

Foto graveren in hanger

Een veel gehoorde reactie is dat de foto er levensecht uitziet in de hanger en in werkelijkheid nog mooier is dan op onze foto's. En dat klopt zeker, vooral als we een mooie foto ontvangen. Hoewel er meer bedrijven zijn die sieraden maken met foto's, zijn er wereldwijd maar weinig die net zo'n goede gravure maken zoals als wij. En dat verschil zie je pas echt goed als je onze hangers in het echt vergelijkt met die van anderen. Meer detail en mooi diep gegraveerd in het materiaal.

Bij Damarris.nl kun je rustig rondkijken naar de verschillende kettinghangers en dan diegene kiezen die het beste bij je past. Elke vorm en maat is mogelijk, van rond, hart tot rechthoek of ster.... Een foto hangertje van ons is altijd geslaagd. Upload jouw mooiste foto en wij maken er een prachtige kunstwerkje met foto van! We maken ook schitterende die mogelijk ook interessant voor je zijn.

Fotohanger in zilver en in goud

Let op: onze hangers met foto zijn niet alleen mooi, maar blijven ook mooi! Zowel de hanger als de gravures behouden hun schoonheid, zelfs bij dagelijks gebruik! Dankzij het zilver en goud dat we gebruiken en onze unieke lasertechniek krijg je een prachtig en duurzaam resultaat. Zilver kun je regelmatig even oppoetsen met onze poetsdoekjes of af en toe in een dompelbadje te doen.

Kettinghanger met foto als bijzonder cadeau

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Dan is een kettinghanger met foto precies wat je zoekt! Een hanger is een origineel geschenk waarmee je ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van jezelf of een ander tovert. De hanger kun je volledig personaliseren met een foto en/of tekst. Zo geef je gegarandeerd een unieke en bijzondere hanger cadeau aan een ander, of aan jezelf natuurlijk! Weet je niet zeker of de foto geschikt is, neem dan even contact met ons op.

Een mooi cadeau met liefde gemaakt

Bij Damarris.nl kun je de mooiste sieraden laten graveren met een prachtige foto, naam of tekst. Met een persoonlijk cadeau geef je een ander, of jezelf, een blijvende herinnering die altijd bij je gedragen kan worden. Kies jouw favoriete ontwerp en laat deze lasergraveren met jouw mooiste foto. Onze sieraden worden geleverd in een mooie geschenkverpakking, zonder extra kosten. Het is een prachtig cadeau dat betaalbaar en zeer persoonlijk is!

Hoewel onze zilveren en gouden sieraden duurder zijn dan sieraden van metaal, bieden we ze aan tegen de laagst mogelijke prijs. Met andere woorden, met name voor zilveren en gouden sieraden ben je bij ons aan het juiste adres. We geven niet voor niets een laagste prijsgarantie op alles.