" Geen dag meer zonder jouw meest dierbare" Met een vingerafdruk hanger heb je hem of haar elke dag weer dichtbij je...

Koester de kostbare herinneringen aan je geliefde overledene met een  uniek  vingerafdruk sieraad van Damarris.  Onze hoogwaardige vingerafdruk sieraden bieden een tastbare manier om de band met je dierbare te behouden gedurende het rouwproces. Elk sieraad wordt door ons met de hand gemaakt en is door onszelf ontworpen. Dit maakt dat we de meest unieke en mooiste collectie gedenksieraden hebben. Een mooi aanbod van een aantal bijzondere ontwerpen van onszelf. Het is de kwaliteit die onze sieraden anders maken dan bij de rest. Dat zie je, dat voel je...

Wat kun je van ons verwachten:

✅ Beste kwaliteit van Europa
✅ Altijd de eerlijkste prijs
✅ Eigen unieke ontwerpen

Vingerafdruk sieraad tijdens Rouw 

De weg door het rouwproces kan emotioneel uitdagend zijn, en tastbare herinneringen zijn van onschatbare waarde. Een hanger met vingerafdruk fungeert als troostend aandenken en helpt je om de liefdevolle herinneringen aan je dierbare levend te houden. Bij elke blik op het sieraad voel je de nabijheid en warmte van je geliefde. En omdat we een vingerafdruk mooi en diep in het sieraad graveren, kun je dus ook daadwerkelijk jouw nabestaande voelen op de momenten waarop jij er behoefte aan hebt.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

14K gouden hanger ster met vingerafdruk in hartvorm

Een bijzondere Gouden ster hanger met een vingerafdruk in het midden in de vorm van een hart.

439,00*

visibility

14K gouden hart met vingerafdruk in disc

Gouden hart met vingerafdruk in ronde disc. Mooi, modern en handgemaakt, eigen ontwerp in 14k geelgoud

539,00*

visibility

14K gouden puzzelstuk met vingerafdruk

Unieke gouden puzzelstuk hanger met vingerafdruk van uw dierbare, mooi en goed voelbaar gegraveerd.

497,00*

visibility

14K gouden traan hanger met vingerafdruk in disc

Gouden traan hanger met vingerafdruk in disc 25 mm

439,00*

visibility

14K gouden traan met vingerafdruk in een hart

Met deze gouden traan met vingerafdruk gaat het verdiet samen met de liefde die je voor elkaar hebt gehad of hebt.

489,00*

visibility

14K gouden veer hanger met vingerafdruk 35 mm dikte 0,8 mm

Prachtige gouden veer hanger met vingerafdruk erin gegraveerd. Een unieke hanger voor nabestaanden met een troostende boodschap,...

439,00*

visibility

14K Gouden vlinder hanger met vingerafdruk

Prachtige 14k gouden vlinder met vingerafdruk van jouw dierbare verdiept gegraveerd. Mooi en Uniek.

349,00*

visibility

925 zilveren vlinder hanger met vingerafdruk

Prachtige zilveren vlinder met vingerafdruk van jouw dierbare verdiept gegraveerd. Mooi en Uniek.

89,00*

visibility

Gouden hart hanger met vingerafdruk verdiept gegraveerd

Zeer mooie dikke gouden hart hanger met de vingerafdruk gelaagd en verdiept gegraveerd

369,00*

visibility

Gouden infinity hanger met vingerafdruk

14K gouden infinity hanger met vingerafdruk 30 mm

377,00*

visibility

Gouden kruis met vingerafdruk in een eigentijds design

Een zeer mooi vormgegeven kruis met de vingerafdruk in deel van het kruis in een eigentijds design.

449,00*

visibility

Massief zilveren hart hanger met vingerafdruk verdiept gegraveerd

Zeer mooie dikke zilveren hart hanger met de vingerafdruk gelaagd en verdiept gegraveerd

99,00*

Vind de Perfecte hanger met vingerafdruk in ons assortiment

Damarris.nl presenteert een unieke en bijzondere collectie vingerafdruk sieraden , variërend van ketting hangers tot een armband of ring met vingerafdruk. Elk sieraad kan gepersonaliseerd worden met de vingerafdruk van je dierbare, waardoor het een uniek en bijzonder aandenken wordt. Onze stijlvolle hangers zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals zilver, goud en roségoud, en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Vakmanschap in Gravures

Wij vertrouwen enkel op de beste materialen, modernste technologieën en onze jarenlange ervaring. Dit garandeert een perfecte en duurzame gravure van de vingerafdruk. Onze deskundige ambachtslieden graveren elk sieraad met uiterste precisie, waardoor het een hanger met vingerafdruk voor het leven wordt. Wil je een naam en of datum in het sieraad gegraveerd hebben, dan kun je dit vinden bij de opties.

Eenvoudig Bestellen en Snelle Bezorging

Bij ons is het bestellen van vingerafdruk sieraden simpel en stressvrij. Gratis gravure is inbegrepen, en we zorgen voor een snelle en veilige verzending. Zo kun je spoedig jouw persoonlijke sieraad ontvangen en heb je snel jouw dierbare weer dichtbij je in een sieraad met zijn of haar vingerafdruk.

Vind Het Perfecte sieraad met vingerafdruk

Of je nu zoekt naar een persoonlijk aandenken aan je dierbare overledene of een betekenisvol geschenk voor een vriend of familielid, Damarris.nl heeft het ideale vingerafdruk sieraad voor jou. Blader vandaag nog door onze collectie met hangers en vind een uniek en persoonlijk sieraad om de herinnering aan je geliefde te eren. Kun je niet vinden wat je in gedachten hebt? Laat ons dan weten wat je graag gemaakt zou willen hebben, dan kijken we ernaar en als het mogelijk is, dan maken we het toch gewoon. Dan is je sieraad pas echt uniek!

Met een sieraad met vingerafdruk hou je altijd je dierbare dichtbij je

Een dergelijke hanger wil je natuurlijk graag bij je dragen van je eigen dierbare, maar onze hangers zijn ook zeker geschikt om weg te geven als cadeau om iemand een hart onder de riem te steken in de zware tijden die hij of zij tegemoet gaan.

Betaalbare ketting hanger met vingerafdruk

is dan mooi meegenomen. Een vingerafdruk sieraad met de afdruk van jouw dierbare, voelbaar gelaserd in gouden of zilveren sieraden. Onze fingerprint sieraden worden door onszelf, helemaal met de hand gemaakt en dat heeft een reden... De vraag welk vingerafdruk sieraad het beste is hoef je eigenlijk niet te stellen, want elk sieraad is van de beste kwaliteit, net als de gravure zelf. De vraag is eigenlijk meer: welk sieraad het beste bij je past en dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.

De gemakkelijkste manier om een afdruk aan te leveren is de digitale vingerafdruk

De meeste uitvaartondernemingen geven na het overlijden een digitale vingerafdruk. Deze kun je uploaden tijdens je bestelling. Het lukt niet als het een .bmp bestand is. Mocht je zo'n bestand hebben gekregen, dan kun je deze omzetten naar een .jpg. Kun je dit niet zelf? Mail de vingerafdruk dan naar: info@damarris.nl en dan zetten wij deze voor je om zodat het gebruikt kan worden voor een vingerafdruk sieraad. Wil je zelf een of meerdere vingerafdrukken afnemen? Maak dan gebruik van onze vingerafdruk pad.

Bijzondere hanger met vingerafdruk

Al onze vingerafdruk sieraden zijn bijzonder natuurlijk, maar een sieraad als deze, zul je niet snel ergens anders tegenkomen. Onze zilveren en gouden sieraden maken we helemaal zelf. Het zilver is bij ons altijd 925 zilver. Dit gehalte zilver is het meest gebruikt voor het maken van sieraden. Omdat we zelf produceren, zijn we van niemand afhankelijk en hoeven we niets uit te besteden. Hierdoor kunnen we de mooiste vingerafdruk sieraden van de beste prijs en kwaliteit garanderen. Sinds kort dragen deze een eigen merknaam: Damarris.

Onze zilveren en gouden kettingen

De zilveren en gouden kettingen die we aanbieden, komen van de grootste leverancier van Nederland en zijn altijd van de beste kwaliteit. Bovendien ligt onze prijs voor een ketting altijd onder de prijs van een normale juwelier. Ook voor een ketting geldt: zilver is 925 sterling zilver en goud is 14K goud.

Je eigen sieraad met vingerafdruk ontwerpen

Onze collectie gaat verder dan alleen de sieraden die je in de webwinkel vindt. Klanten hebben soms iets in gedachten en willen dit dan ook graag gemaakt hebben. Dit kan een hanger zijn in een bepaalde vorm die voor hen belangrijk is of een bepaald teken met daarin een vingerafdruk. Maar ook maken we armbanden met vingerafdruk erin. Eigenlijk kunnen we dus alles maken en als je iets in je hoofd hebt en niet weet of het mogelijk is... neem dan gewoon even contact op met ons. Ook wij vinden het leuk om eens iets anders te maken. Zo krijgen we regelmatig ook de vraag of we een bepaald sieraad kunnen maken in 18K goud in plaats van 14K. Ook dit is geen probleem voor ons. Heb je de hanger van goud liever wat dikker? Tot 1,20 mm dikte kunnen we zelf snijden, dus dat behoort ook tot de mogelijkheden. Bestel vandaag nog een mooi gedenksieraad online .